Skip to content
Menu

Gebruikte autobanden afvoeren voor particulieren

Gun gebruikte autobanden een tweede leven. Granuband recyclet en maakt nieuwe, circulaire producten van uw banden. Laat ze daarom vervangen bij een garage- of bandenbedrijf waarmee wij zaken doen.

Granuband vlinder

Laat Granuband uw oude banden afvoeren

Laura Jaspers

Bel Laura!
Sales Support Inzameling 

Weet u wat er met uw gebruikte autobanden gebeurt als het garage- of bandenbedrijf nieuwe banden onder uw auto zet? Garagebedrijven die zijn aangesloten bij Granuband verzamelen gebruikte banden in afvalcontainers die wij komen legen. We voeren de banden af en recyclen ze. Dat proces kunt hier volgen.

Alleen al in Nederland worden jaarlijks meer dan 9 miljoen autobanden afgedankt. Granuband doet zijn best om zo veel mogelijk van dit rubber in te zamelen en te recyclen. Het rubbergranulaat verkopen we deels aan fabrikanten van rubberproducten en gebruiken we deels zelf. Onder de naam Granuflex brengen we een uitgebreid assortiment rubberproducten op de markt.

Laat uw banden vervangen door een garagebedrijf dat bij Granuband is aangesloten. Of breng uw gebruikte banden naar een gemeentelijk afvaldepot. Zo weet u zeker dat u meewerkt aan een circulaire economie.

Bandenrecycling voor alle branches
Granuband is er ook voor andere sectoren. Eén ding is altijd hetzelfde: alle banden worden milieuvriendelijk gerecycled.