Skip to content
Menu

Gebruikte banden afvoeren
van gemeenten en milieudepots

De inwoners van uw gemeente kunnen bij het milieudepot hun gebruikte en versleten autobanden afgeven. U bent als gemeente verantwoordelijk voor de inname en de afvoer van deze afgedankte banden. Granuband haalt de gebruikte banden graag bij u op.

Granuband vlinder

Laat Granuband uw oude banden afvoeren

Laura Jaspers

Bel Laura!
Sales Support Inzameling 

Voor de banden die vallen onder het Besluit Beheer Autobanden van 2004 is Granuband inzamelpartner van RecyBEM, de organisatie die verantwoordelijk is voor de uitvoering van dit besluit. Dat houdt in dat we personenwagenbanden zonder velg, die voldoen aan de door RecyBEM gestelde voorwaarden, kosteloos bij u komen ophalen.

Granuband voorziet u bovendien van een bandencontainer van 5 m3 of 10 m3, voor een efficiënte en nette opslag van de door u ingenomen banden.

Ook andere door uw milieudepot ingenomen banden en de banden die onbeheerd in het milieu zijn achtergelaten, halen wij bij u op en voeren we af. U betaalt daarvoor wel een vergoeding. De actuele tarieven kunt u opvragen bij onze afdeling Inzameling.

Bandenrecycling voor alle branches
Granuband is er ook voor andere sectoren. Eén ding is altijd hetzelfde: alle banden worden milieuvriendelijk gerecycled.